امروز به زن یا مردی گفته می شود که تمایل جنسی ندارد. رجوع به سردمزاج شود.
تبدو زيارة بايدن الحدودية، وهي الثانية خلال رئاسته، جزءاً من جهد متضافر لقلب الطاولة على الجمهوريين - أو على الأقل تقليل الضرر السياسي - مما يعطي فرصة لأن تؤثر مواضيع أخرى على الانتخابات، مثل الاقتصاد أو حق الاجهاض.
یعنی فردی با مزاج گرم و خشک (دارای خلط صفراوی) روحیاتی شبیه با آنچه در خصوص آتش ذکر شد را دارا است.
هر دارو، غذا، عامل بیرونی و نیز هر واکنش که باعث بالا رفتن کار غده تیروئید باشد، آن را گرم و اگر باعث پایین آمدن کار غده تیروئید باشد، آن را سرد گویند. مزاجی را رطوبتی یا «مزاج تر» نامند که مقدار زیادی آب در سلولهای بدن فرد جمع شده باشد و بهاصطلاح رطوبت بر مزاج غلبه کرده باشد. اگر مقدار قابلتوجهی مواد کانی و املاح جمع شده باشد، آن را «مزاج خشک» گویند.
في خمس نقاط: ما الذي نعرفه عن الضربة القضائية المدوية لإمبراطورية ترامب المالية؟
كما أ،هم أيضاً كانوا قد دعوا أصدقائهم من أجل الانضمام للحصول على الهدايا وتجربة المشاركة في الألعاب التفاعلية الأخرى. وقال أيضاً: إنه لمن دواعي سرورنا أن نرى المزيد والمزيد من المعجبين يتابعوننا! وأننا سنبدأ روتينًا منتظمًا للبث المباشر لكل شهر ".
این مقاله ممکن است به طور نامناسبی از منابع خودچاپکرده استفاده کرده باشد.
مزاج، به عنوان یکی از عناصر اساسی در تعادل سلامتی، تأثیرات بسزایی بر سلامت جسم و روح دارد. در ادامه به برخی از تأثیرات مهم مزاج بر سلامتی اشاره میشود:
درنتیجه، اینکه بگوییم هر چیز سردی، بد است یا چیزهای سرد و خشک بد هستند، اشتباه است!
همانطور که در شکل سمت چپ ملاحظه میکنید، چهار خلط صفرا، دم، بلغم و سودا نیز در لولهآزمایش به شکلی قرار میگیرند که قابل تطبیق بر عناصر چهارگانه هستند.
اکثر بیماریهای اکتسابی به دنبال غلبه یکی از اخلاط است که به آن «سوء مزاج» میگوییم؛ یعنی تغییری در ماده ایجادشده است و یکی از اخلاط افزایش پیداکرده است. بنابراین سوء مزاج یا برهم خوردن تعادل اخلاطی در بدن آدمی منجر به بیماریهایی میشود که لزوماً نشئتگرفته از وراثت فرد نیستند، بلکه غالباً عوامل محیطی منجر به سوء مزاج می شوند؛ چون تغییر بر تعادل اخلاطی مؤثر است.
اطبای گرانقدر ایرانی، برای تشخیص مزاج ذاتی هر فرد (یا همان سرشت مادرزادی)، شاخصهای دهگانهای (که در ادامه به آن اشاره خواهد شد) را بررسی میکردند؛ که هر یک از آنها چندین حالت و صفت را در برمیگرفت؛ بر اساس این علائم و نشانههای بالینی، تشخیص مزاج ذاتی مستلزم معاینه صحیح، دقت نظر و تفسیر صحیح توسط پزشک متخصص طب ایرانی است؛ و این در حالی است که بدون توجه به ظرافتهای تشخیص مزاج توسط مدعیان ناآگاه، شاهد تشخیصهای ضد و نقیض و مزاج در نتیجه، تجویزهای غلط هستیم.
بادر نظر گرفتن اینکه تا قبل از متفکران یونان باستان روش منسجم پزشکی بر پایه مزاج (روشهای شیمیایی تنظیمکننده رفتار انسان) نیست اما ممکن است ریشه در تمدنهای مصر باستان[۲] و بینالنهرین[۳] داشته باشد. اما اولین مدارک از نوشتههای نظریهپرداز پزشکی الکمئون (حدود ۵۴۰–۵۰۰ قبل از میلاد) بدست آمده که شامل فهرست مزاجی طولانی شامل عناصر اساسی توصیفشده توسط امپدوکلس مانند آب، هوا، خاک، آتش، و غیره بود. بقراط نیز معمولاً با به کار بردن این ایده در پزشکی اعتبار دارد.
با توجه به اینکه شاید اینگونه تصور شود که این تقسیمبندی مربوط به زمانهای قدیم است و علمی و قابل استناد نیست، باید گفت که طب سنتی یک طب کاملاً علمی است و فقط کلمات بهکاربرده در آن با طب مدرن متفاوت است.